Preduzetnici.com

mesto gde se pričaju velike priče

O SAJTU

Preduzetnici.com je zamišljen kao online magazin koji se nikako neće baviti aktuelnim temama na estradi i na sličnim mestima, već će isklučivo posvetiti pažnju tekstovima iz kojih čitaoci mogu saznati nešto novo ili potvrditi već stečeno znanje iz oblasti preduzetništva.

Pokušaćemo da sa čitaocima podelimo saznanja koja smo pronašli u raznim knjigama sa tematikom menadžmenta, psihologije i biznisa.

U početku, ovaj sajt će možda formom potsećati više na blog nego na online magazin, ali vremenom ćemo već usavršiti tehnike pisanja.

Kako i samo ime sajta kaže bavićemo se temama o preduzetništvu. Pokušaćemo da Vam ispričamo razne priče ljudi koji su se usudili da izadju iz neke svoje doze komfora i hrabro udju u svet preduzetništva pritom prihvatajući sve dobre i loše stvari koje taj svet sa sobom nosi.

Takodje, na sajtu ćete moći pronaći razne korisne informacije u slučaju da se odlučite da zakoračite u svet preduzetništva.

Tekstovi će uglavnom biti autorskog tipa, na osnovu ličnog doživljaja (“priče iz komšiluka”), ličnog razgovora (“intervju”) i na osnovu ličnih iskustava u svetu preduzetništva. Ukoliko budemo našli za shodno da se tekst koji je neko drugi objavio/napisao nađe na ovom sajtu jer bi čitaoce verovatno zanimao, uredno ćemo navesti izvor i referencirati se.

Admin, 19.01.2019.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial